Ce tipuri de termostate Salus iT600 există?

www.saluscontrols.ro

Prin sistemele Smart Home produse de Salus poți obține confortul visat în propria locuință. Știu că îți dorești să ai mereu temperatura ideală în interiorul casei indiferent de perioadă, dacă ai fost plecat sau în special dacă vremea s-a schimbat în mod subit. Prin acest tip de sistem, poți controla temperatura din locuința ta cu ușurință în funcție de termostatul ales.

Înainte de a lua această decizie, îți recomand să cauți recenzii pe internet și să discuți cu un reprezentant de vânzări al brandului legat de beneficiile, costurile produsului și alte informații pe care le consideri utile. Astfel încât, vei ști toate detaliile necesare alegerii tipului de termostat Salus iT 600 potrivit dorințelor și nevoilor casei tale.

Pentru început, voi face o introducere succintă a tipurilor de termostat Salus disponibile, pentru ca tu să ai o idee despre acest subiect. Astfel, vei ști orientativ ce poți alege dinainte de a ajunge în magazin.

  • Produse cu fir

Versiunea termostatului iT 600 cu fir are un panou de comandă din care îți setezi temperatura în încăperi – temporar sau permanent. Drept urmare, poți decide, în funcție de programul și nevoile tale, când să pornească și când să fie oprită centrala. Poți seta ore diferite ținând cont de momentele în care ești acasă sau ești plecat.

 

  • Produse fără fir

Versiunea aceasta a termostatului Salus prezintă posibilitatea controlării prin internet a temperaturii din casă. Acesta funcționează nu doar din confortul casei, dar și de la distanțe îndepărtate printr-un simplu click în aplicația de pe smarthphone-ul tău. Astfel îți e mult mai ușor să modifici programul setat, în funcție de întâmplările neașteptate sau de nevoi subite. De exemplu, dacă pleci în vacanță, poți să îl setezi cu câteva ore înainte să ajungi, pentru a îți pregăti casa, încălzind-o. Aceleași opțiuni sunt disponibile și pentru sistemul de răcire prezent în locuință.

De altfel, acest produs este un termostat programabil. Asta înseamnă că poți seta sistemul de încălzire să pornească la anumite ore pentru o perioadă îndelungată de timp. În acest fel, în dimineața zilei de luni, poți seta termostatul Salus pentru toată săptămâna.

  • Gateway UGE600

Acesta este un produs adițional menit să realizeze conexiunea dintre aplicația de pe telefonul tău mobil și termostatul sau celelalte device-uri asemănătoare din locuința ta. Este cea mai importantă piesă a sistemului iT600 Smart Home, deoarece fără el nu funcționează produsele fără fir și nici controlul de la distanță sau din afara casei.

Sistemul Smart Home Salus iT600 este unul nou în România, care aduce multe schimbări în domeniul tehnologiei. Acesta se bucură de o binemeritată popularitate, oferindu-i-se din ce în ce mai multă atenție. Cu ajutorul lui, încălzirea sau răcirea casei devine lejeră și ușoară. Nu mai trebuie să îți faci griji că ajungi acasă și trebuie să stai în frig până se încălzesc caloriferele, sau să te îngrijorezi că ai uitat căldura pornită toată ziua.

Dacă vrei să afli în detaliu despre produsele Salus, poți să accesezi site-ul www.saluscontrols.ro și să citești specificațiile fiecărui produs în parte.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*