Ce nu stiai despre Fifty Shades of Grey

50-shades-grey
50-shades-grey

Fifty Shades of Grey a fost cel mai ravnit si inca este cel mai cautat film de catre mii de indragostiti si doritori care doresc sa vada o poveste fierbinte. Acesta a inregistrat un sold-out a tuturor biletelor atat in tara cat si inafara. Cu toate ca e poate cel mai dorit film din cursul acestui an, este necesar sa stii anumite lucruri pe care nu le stiai despre 50 de Umbre a lui Grey.

Ai fost sedus de Fifty Shades? Una din cele mai mari fane ale acesti carti cu profil inalt este chiar Oprah Winfrey, care nu are nicio rusine in a admite ca iubeste aceasta carte dar si filmul. „Am downloadat toate romanele Fifty Shades iar pentru prima data am avut parte de o placere nevinovata de a le citi. Insa ar trebui sa ne oprim cu povestile, si sa incepem cu partea mai picanta.”

Primul trailer al filmului a fost cel mai vizionat trailer al anului 2014 iar Angelinei Jolie i s-a oferit, in mod direct, de a participa in productia acestui film, insa ea a refuzat.

Natura acestei trilogii a fost expusa cu eleganta in film. Totusi, acest lucru a creat o problema imensa producatorilor in gasirea unui mod cat mai potrivit de a transpune povestea in cinematografie. „A fost putin cam dificil sa punem in imagini gandurile Anei, care are o serie de monologuri interioare in roman.”- sustine productia. De asemenea, regizoarea Sam Taylor- Johnson, a reusit sa includa natura sexuala a cartii in film, conferand acestei povesti cinematografice semnificatie si onestitate, totul fiind transpus intr-un mod cat mai elegant si frumos, avand mult stil.

Autoarea „Harry Potter”, JK Rowling refuza sa citeasca aceasta carte. De curand a dezvaluit ca a promis editorului sau ca nu o va citi niciodata. Intrebata daca se simte inafara acestui nou „curent literar” aceasta a raspuns ca nu.

De asemenea, vanzarile la banda adeziva, cabluri si franghii au crescut foarte mult in magazine, dupa ce foarte multe persoane au vazut scenele mai fierbinti din film.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*