Ce marcheaza cei 10 ani de Facebook si cum au evoluat pe piata leul si aurul,conform Equity Invest

Pentru necunoscatori bursa inseamna bani, scaderi si uneori explozii de pret, cu urcusuri si coborasuri, cu investitii si risc in egala masura. Pentru cei care au un cat de mic nivel de cunostinte in domeniu interesul este mai mare, cu nevoia pana la urma de a urmari evolutia pe piata. Si daca interesul tau este acesta, atunci vei gasi interesant articolul din Income Magazine referitor la evolutiile lunii ianuarie, cu referire la leu, aur insa si la actiunile Facebook.

Ce s-a intamplat cu leul

Luna ianuarie a fost una surprinzatoare insa la inceput nu in sensul bun, asta pentru ca in raport cu moneda euro leul a scazut cu 1,6% pe pietele financiare. Dar luna s-a incheiat mai bine, intrucat pe ultima suta de metri situatia s-a schimbat. Una peste alta leul a fost cotat cu o scadere de numai 0.6% fata de euro pe pietele financiare.

Citind articolul vei descoperi si parerea celor din domeniu la un nivel mai ridicat. Asta pentru ca cei de la Equity Invest isi exprima parerea intr-un stil detaliat. Cei care se ocupa cu investitiile spun ca totusi leul a fost oarecum mai norocos fata de alte monede. Totul a pornit din cauza anuntului facut de Fed(Rezerva Federala a Statelor Unite ale Americii) care a vizat reducerea stimulentelor monetare cu 10 miliarde de dolari; cum era de asteptat monedele de regiune s-au depreciat inclusiv fata de euro. Leul a facut insa „opinie separata”; acelasi reprezentant al companiei de renume Equity Invest spune ca BNR ar fi putut avea o implicatie si leul s-a intarit pe ultima suta de metri a lunii ianuarie. Insa nu acelasi lucru s-a intamplat cu alte monede, cu zlotul polonez spre exemplu ce a avut o scadere de 2,3%, coroana ceha cu ale sale 0,7 procente sau chiar forintul cu peste 5%. In fata dolarului american insa leul a pierdut teren, avand o scadere de 2,5%, in conditiile in care dolarul crescuse cu 1,9% fata de euro.

Articolul din Income Magazine ne arata parerea celor de la Equity Invest si in ceea ce priveste indicii bursieri si aduce in prim plan si ce se intampla la marcarea celor 10 de existenta a retelei de socializare Facebook. Compania Facebook a inregistrat pe bursa americana o crestere de 14 procente chiar in prima luna a anului, fapt ce se datoreaza si strategiilor ce tin de aplicatiile pentru telefoane si a publicitatii. Cei de Equity Invest opineaza ca Facebook se orienteaza mai mult catre consumator astfel ca sistemele lor de filtrare reprezinta un punct in plus pentru sistemul operational.

Nu in cele din urma se apreciaza ca pentru luna februarie interesul este fata de indicatorii macro din SUA, pentru a vedea cum evolueaza lucrurile dupa ultimele masuri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*