Ce faci cand ramai fara bani

Pe criza asta, ma intreb de multe ori ce faceti multi dintre voi pana ramaneti fara bani. Se pare ca pana la urma, salariul isi are mai mereu un singur rost: sa ajunga atat cat sa treci de la o luna la alta. Dar ce faci cand te trezesti cu cheltuieli in plus si ai nevoie urgenta de bani?!

Bineinteles, multi dintre noi apeleaza de foarte multe ori la prieteni, cunoscuti sau rude pentru un imprumut temporar. Este una din cele mai indicate metode intrucat de cele mai multe ori nu va trebui sa returnezi acei bani cu dobanda.

Sa zicem insa ca nu ai prieteni sau rude care te pot ajuta. Ce faci in acel moment pentru ca a apela la un imprumut in banca sigur nu este o solutie prea roz. Cu totii stim cam cat de mari pot fi dobanzile in astfel de cazuri si cum de multe ori, returnam aproape de dublul imprumutului.

Eu personal am o alta idee pentru cei care vor sa faca rost rapid de o suma de bani si in acelasi timp sa nu trebuiasca sa returneze aproape dublul sumei. Daca inca nu ati apelat la aceasta metoda, s-ar putea sa nu fiti chiar convinsi pentru inceput.

Ma refer la apelarea la o casa de amanet. Ati putea fi surprinsi sa aflati faptul ca este una din cele mai bune solutii. In primul rand ma refer la faptul ca in momentul in care va trebui sa returnati suma de bani pentru a va recupera obiectul amanetat, sum ape care o veti da in plus nici nu se compara cu dobanda pentru un imprumut bancar al aceleiasi sume.

Ca sa va convingeti, hadeti sa luam un exemplu. Sa spunem ca aveti o bijuterie de aur de 24k de 10 grame. In momentul in care o veti amaneta la casa-amanet.com veti primi suma de 1290 ron. Dobanda pe care o aveti de platit la aceasta suma este de 3,87 ron.

Astfel, dupa 30 de zile, in momentul in care veti vrea sa va recuperati bijuteria va trebui sa platiti o dobanda de numai 116 ron. Bineinteles ca daca veti avea banii necesari sa recuperate produsul amanetat mai repede, dobanda se va calcula la zi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*