Cauți să te angajezi în industria de videochat? Vezi ofertele de la Prime Studios

cel mai bun studio de videochat din capitala

Într-o țară în care minimul pe economie este atât de mic, încât nu ajunge de la o lună la alta, tot mai mulți tineri aleg drumul străinătății, acolo unde “câinii nu stau cu colacii în coadă” așa cum se crede.

Ieșiți de pe băncile școlii, mulți dintre tineri deja își fac griji pentru viitorul lor. Poate că locuri de muncă ar exista în România, însă nu sunt de interes din 2 motive: sunt prost plătite și nimeni nu te angajează fără experiență. Cel din urmă este o practică neînțeleasă având în vedere că experiența se dobândește după ce te angajezi. Astfel că mulți tineri, în special bărbați, se îndreaptă către țările din Occident, unde oportunitățile sunt mai mari, iar salariul incomparabil cu cel din România.

În ceea ce privește femeile, se pare că nu sunt atât de bine plătite dacă aleg să plece într-o altă țară. Astfel că multe s-au decis în ultimii ani să caute angajari la cel mai bun studio de videochat din capitala sau din alte zone.

Industria de videochat nu mai este un subiect atât de controversat, cel puțin în rândul tinerilor, înțelegând faptul că este un job ca oricare altul însă mult mai bine plătit.

A face bani online este mult mai convenabil decât să lucrezi într-un magazin ca și vânzător comercial, unde stresul și munca nu compensează nici pe departe salariul lunar.

Această industrie, care a fost luată cu asalt chiar din perioada de pandemie, vine cu multe beneficii pentru tinerele fără experiență, care doresc să câștige un salariu satisfăcător.

Studioul Prime se află în topurile căutărilor pentru că vine cu oferte de angajare atractive.

Ca să lucrezi la Prime Studios nu ai nevoie de experiență

Un aspect care a atras atenția în rândul doritoarelor a fost că Prime Studios nu cere experiență la angajare, ci mai degrabă caută modele motivate să învețe, să participe la traininguri gratuite pentru a putea dobândi experiență.

Este un prim ajutor pe care îl pune la dispoziție acest studio. Iar dacă vorbim despre salariu, acesta este cu mult mai mare decât minimul pe economie. În plus, modelele au parte de bonusuri lunare, în funcție de orele petrecute online.

Dependența financiară nu întârzie să apară atât timp cât angajatele sunt dornice să învețe secretele din spatele acestei industrii pentru a ajunge la performanță.

Un loc de muncă într-o locație de lux

Studioul Prime înseamnă o locație de lux, unde modelele au parte de un răsfăț total, un ambient plăcut și o echipă entuziastă, ori pe lângă partea financiară și aceste aspecte contează la fel de mult.

Modelele nu vor lucra într-un mediu stresant, ci dimpotrivă, sunt susținute moral ori de câte ori au nevoie.

Un program de lucru flexibil, timp și pentru viața personală

Echipa Prime Studios postează deseori anunțuri cu: “te asteptam la interviu”, alături de alte detelii, pentru ca modelele să poată vedea locația, ce li se oferă, care sunt avantajele și programul de muncă.

Programul este unul flexibil, unde modelele vor lucra de dimineață, intermediar sau seara, în funcție de cum doresc. 8 ore, 5 zile pe săptămână și un salariu pentru început de 5.000 de lei pe lună + bonusurile substanțiale sunt doar câteva dintre avantajele pe care le oferă Studioul Prime.

Pentru mai multe detalii accesează pagina oficială.

Date de contact:

0725 165 944

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*