Cat poti pastra carti pentru Kindle

carti kindle
carti kindle

Dispozitivul Kindle ar putea parea pentru multi ceva de domeniul sitiintifico-fantasticului. Este un dispozitiv pe care poti citi ziare, reviste si carti in forma virtuala, oriunde mergi. Kindle iti permite sa te conectezi la internet si sa descarci carti virtuale pe care le poti pastra.

Cartile Kindle

Titlurile pentru Kindle, indiferent de marime, raman in arhiva ta Kindle pentru totdeauna. Daca alegi sa stergi o carte de pe dispozitivul tau, o poti descarca din nou, mai tarziu, fara costuri suplimentare. Tehnologia „Wispersync” de pe Kindle iti permite sa marchezi carti cu note virtuale si apoi iti restaureaza notele, chiar si dupa ce ai sters cartea de pe dispozitiv.

Inchirieri

In loc sa platesti pretul intreg pentru anumite titluri, ca sa le pastrezi pentru totdeauna, poti alege sa inchiriezi o carte. Nu toate titlurile sunt disponibile pentru a le inchiria. Aceste carti poti fi pastrate intre 30 si 360 de zile. Asta depinde insa de cat de mult alegi sa inchiriezi o carte si de cat esti dispus sa platesti pentru asta. Cand inchirierea e pe cale sa expire, vei primi un mail care sa te atentioneze.

Imprumutarea cartilor

La fel ca in cazul cartilor reale, poti imprumuta carti de pe Kindle. Nu toate titlurile pot fi imprumutate insa cele care au aceasta optiune, au atasat link-ul „Lend this book”. Cartile imprumutate raman pe dispozitiv timp de 14 zile.

Librarie

La sfarsitul anului 2011, Kindle planuia sa lanseze sistemul de imprumut al cartilor. Aceasta presupunea integrarea librariei publice a US cu libraria online a Kindle. Din cauza unor porbleme cu drepturile de autor, aceasta optiune inca nu s-a materializat in totalitate.

Folosesti un Kindle? Daca da, spune-ne care este modelul pe care il folosesti si cam cate carti ai citit pana acum.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*