Cat costa Oculus Rift?

Inca de cand Oculus Rift a fost lansat pe Kickstarter, au existat intrebari cu privire la cat de mult va costa pretul acestui dispozitiv. Primul kit costa undeva pana in 300 de dolari, in timp ce cel de-al doilea kit a ajuns pana la 350 dolari. Analistii se asteptau ca Oculus Rift sa aiba un pret si mai mare, din moment ce pretul de start de 350 de dolari este deja ridicat, insa CEO-ul Palmer Luckey spulbera aceasta asteptare.

Potrivit unui nou interviu publicat in RoadtoVR, Luckey a declarat ca pretul acestui dispozitiv va fi mai mare decat 350 dolari, cu toate ca a nu a precizat care va fi pretul sau real. Luckey explica ca Oculus Rift a revolutionat intreg domeniul tehnologic, inca de la DK1 si SK2. Potrivit acestuia, Oculus Rift va oferi o experienta uimitoare: „Nu ar fi tare placut sa auzim ca utilizatii spun <Oh, Rift este bun, dar nu e de ajuns, stii? Daca ar fi ceva mai bun, daca ar avea lentile mai tari, daca rezolutia ar fi mai buna, daca ecranul ar fi ceva mai imbunatatit, chiar ar fi ceva extraordinar>. Asadar, daca se asteapta ca acest gadget sa fie uimitor, inseamna ca si pretul trebuie sa fie pe masura. Nu pot spune daca va trece de 350 de dolari. Tot ce pot sa spun este ca oamenii vor fi foarte multumiti de produsul pe care il primesc la acesti bani, deoarece sunt de parere ca este cel mai bun kit VR care poate fi cumparat la ora actuala de pe piata”.

Ce este Oculus Rift?

Oculus Rift este un display ce se monteaza pe cap, la fel ca o casca, ce este dezvoltata de catre Oculus VR. Cu toate ca a luat nastere pe Kickstarter, se pare ca acest dispozitiv a pus bazele unei companii care a reusit sa stranga pana la 25 milioane de dolari pentru dezvoltarea produsului. De asemenea, se pare ca lansarea oficiala a Oculus Rift va avea loc in anul 2016, fiind primul headset ce va aduce experienta unei realitati virtuale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*