Castele si locatii spooky

locatii bantuite
locatii bantuite

Castelul Leap poate fi regasit in Irlanda si isi merita renumele fantomatic si infricosator pe care il are deoarece mai mereu se afla in topul listelor cu cele mai bantuite si ingrozitoare locuri din lume. Cu toate ca a fost construit de catre O’Bannons in tarziul secol 15, castelul a fost preluat de catre O’Carrolls, carora O’Bannons le erau supusi. Dupa moartea lui Mulrooney O’Carroll, o rivalitate infricosatoare a izbucnit, culminand in incercarile a doi frati de a prelua controlul.

Unul dintre frati, un preot, a fost asasinat in mod brutal in propria capela, in fata familiei sale, de catre celalalt frate. Aceasta capela este cunoscuta acum drept Capela Sangeroasa, din motive cunoscute. Multi oameni au fost tinuti prizonieri si executati in aceasta capela.

Se zvoneste ca acest castel este bantuit de un numar extins de spirite, inclusiv o bestie violenta si cocosata cunoscuta doar dupa denumirea de Elemental. Poate fi cunoscuta mai ales dupa mirosul caracteristic, sau mai bine zis dupa putoarea de carne imputita si sulf. In timp ce renovau castelul, muncitorii au descoperit o temnita accesibila numai printr-o spartura in pardoseala, in care erau aruncati prizonierii, uitati acolo deseori si lasati sa moara de foame. Aceasta temnita in mod particular continea trei incarcaturi de car pline de ramasite umane si a fost umpluta cu piroane pentru a-i trage in teapa pe cei aruncati in adancimile sale.

Drumul Mortii din New Jersey se intinde pe o suprafata de 7 mile de drum de tara si din cauza acestei intinderi ni se ofera noua indicii legate de numele drumului. Pentru cei care se intreaba, Umbrele Mortii nu este o porecla data drumului de catre localnici, ci este de fapt numele sau oficial dat de autoritati. In timp ce explicatia pentru acest nume atat de neobisnuit a fost pierduta, multe teorii abunda si circula in continuare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*