Carti inspirationale

carti
carti
carti
carti

Cititul poate avea un impact foarte mare si foarte bun asupra vietii noastre si ne schimba felul in care gandim si observam. Eu am citit foarte mult la viata mea si inca citesc foarte mult. Sunt atat de multe carti despre care as putea sa scriu si sa vorbesc atat in romana, cat si in limba engleza.

Cartile si viata

 

Nu numai ca aceste carti mi-au influentat viata in bine, dar au si facut diferenta in felul in care privesc viata si gandesc acum despre toate cele ce ne inconjoara. Cred ca lecturile ne pot schimba foarte mult perceptia asupra vietii, asupra felului in care gandim, actionam si chiar visam.

Unele dintre aceste carti iti descopera filosofii de viata minunate, te conduc din punct de vedere spiritual si pot fi foarte benefice atat pentru cariera, dar si pentru viata personala. Uite cateva dintre aceste carti minunate in limba engleza care m-au ajutat foate mult.

Oh the places you will go de Dr. Seuss

Daca incepi de pe acum o calatorie independenta  prin viata, fie ca provii din liceu sau din facultate, aceasta carte iti demonstreaza  faptul ca iti poti lua viata in propriile maini si cum poti sa te ajuti singur. Aceasta carte mi-a dat curaj sa imi schimb viata si sa o iau de la capat cu totul. Cred ca te pate inspira si pe tine sa te descoperi singur si sa actionezi sa mergi in directia in care alegi sa mergi.

The Gifts of Imperfection de Brene Brown

Brene Brown  m-a invatat sa fiu recunoscatoare si multumita de viata prin scrierile din cartea sa Darurile Imperfectiunii. Tindem sa dorim sa parem perfecti nu numai in proprii ochi, ci si in ochii celorlalti din jur. Acest lucru este ceva care ne poate stoarce de puteri si ne poate face sa ne simtim nefericiti in cele din urma.

Oricum, mereu ar trebui sa invatam sa multumim si sa fim recunoscatori pentru cine suntem si pentru ce suntem. Nu ar trebui sa ne judecam pe noi insine si sa ne simtim nepotrivit in ciuda tuturor si a toate din jur.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*