Cartea care adoarme copiii

carte

cartePentru cei mai multi parinti, ”ora de somn” ar putea fi o expresie care sa fie asemanatoare unei alarme de urgenta, insotita de tipete si plansete de copil, dar si scuze, fiind o expresie lipsita de relaxare si odihna la care orice parinte viseaza. Asadar, ai putea sa iti imaginezi ca daca ar exista o carte care sa trimita toti copiii la culcare atunci cand este citita, site-ul Amazon ar pica din cauza traficului si al cerintelor pentru aceasta opera.

The Rabbit Who Wants To Fall Asleep

Cartea se numeste ”The Rabbit Who Wants To Fall Asleep” si este scrisa de catre psihologul suedez Carl-Johan Forssen Ehrlin, care sustine ca lucrarea sa chiar reuseste sa trimita toti copiii la somn. In timp ce exista si imagini care insotesc textul, copilul ar trebui numai sa asculte. De asemenea, exista si instructiuni despre cum sa citesti cartea cat mai eficient: sectiuni in font italic care sunt accentuate. Cartea este repetitiva, subliniind cuvinte ca ”obosit” si ”somn”.

Autorul sustine ca lucrarea lui ”ajuta copiii sa se concentreze si ii face sa fie parte a povestii, astfel incat si acestia adorm impreuna cu iepurasul. Acestia intalnesc personaje ca Unchiul Cascat si Bufnita cu Ochii Adormiti.”

Acesta a mai scris cateva carti in trecut care tineau mai mult de conducere si de dezvoltare personala, si a crezut ca poate reutiliza aceste informatii pentru a ajuta copii sa se relaxeze. ”A durat inca aproape trei ani si jumatate pana sa imi vina in cap povestea perfecta, astfel ca toate tehnicile au fost realizate in ordinea corecta.” Nu are rost sa mai spunem ca Amazonul reprezinta un camp de dezbatere libera in ceea ce priveste aceasta carte. Exista comentarii de la parinti care sustin ca lucrarea i-a ajutat foarte mult in adormirea copiilor lor, dar si parinti care sustin ca aceasta carte nu are nicio eficienta.

Niciun studiu nu a fost realizat pana in prezent, dar daca se dovedeste ca lucrarea chiar are efect, inseamna ca autorul trebuie sa raspunda la unele intrebari serioase.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*