Cand sa iti dai demisia

Angajat suparat

Angajat suparatAproape toata lumea pe care cunosc are un job, unele sunt bune, altele rele. Im imaginezi ca majoritatea dintre voi aveti un job. La un punct sau altul, veti avea mancarimea de pleca din biroul sefului, o data pentru totdeauna.

Cu toate acestea, exista alte motive, pe langa vocea subconstientului ce ne spune „nu imi place”. Astazi vom discuta motivele pentru care este acceptabil sa-ti parasesti jobul actual.

Haideti sa trecem prin 5 situatii care ar putea cauza ca tu sa iti dai demisia. In timp ce niciunul dintre acestea nu ar putea fi destul de puternice pentru a realiza singure.

Urasti ceea ce faci.

Chiar vrei sa iti petreci urmatorii ani facand ceva care urasti cu adevarat? Te va face acest lucru fericit? Desigur, salariul tau ar putea fi decent, dar iti spun un singur lucru, daca urasti ceea ce faci acum, in ciuda a ceea ce inseamna potentialul tau, lasi mult pe masa daca nu iti dai demisia.

Nu este destul de dificil.

O multime de oameni, datorita faptului ca sunt foarte lenesi, prefera sa se limiteze la un job care le permite sa treaca prin fiecare zi nefiind provocat. Nu poti fi unul din acei oameni. Uita-te inauntrul tau. Provocator nu este egal cu stresant, asa ca nu iti fie frica sa de deschizi la mai multe responsabilitate.

Nu iti plac oamenii cu care lucrezi

In ceea ce priveste nivelul personal de productivitate, este foarte dificil sa-ti maximizezi rezultatele daca nu esti incantat de oamenii cu care lucrezi. Cu toti avem probleme cu oamenii de la munca, dar daca munca devine un chin din cauza oamenilor, este timpul sa te mai gandesti la asta. Am putea vorbi despre angajatii colegi sau am putea vorbi despre seful tau, nu conteaza prea mult. Ceea ce vreau sa spun este ca nu esti capabil sa te intelegi cu ei, atunci vei incerca altceva pentru acea dimensiune.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*