Cadoul perfect, un masaj deosebit

Pentru amatorii de nou si inedit se merita a se mentiona ca o idee de cadou poate fi chiar o sesiune de masaj. Cum mai toata lumea se gandeste automat la ideea de masaj de relaxare, sa schimbi registrul inseamna sa ai cele mai multe sanse sa surprinzi cu ceva nou, aparte.

Cand vine vorba de masaj tantric se prea poate ca mintea sa se blocheze, nestiind cum sa defineasca acest concept. Iata despre ce este vorba si de ce merita sa iei in calcul o astfel de idee.

  • La baza, conceptul de tantric isi are originile in India, fiind o traditie spirituala. Se presupune ca sexualitatea este ca un intreg, avand caracter sacru si spiritual in egala masura.
  • Tehnicile tantra sunt menite sa ne ajute sa ne descoperim in cele mai intime moduri, pentru bucuria si placerea de a savura viata intima la modul complex.
  • Cuvantul in sine de “tantra” se traduce din limba indiana veche “conexiune”.
  • Desi pe unii ar putea sa ii duca cu gandul chiar foarte departe, in fapt un astfel de masaj implica tehnici foarte bine gandite care ajuta partenerii sa fie intr-o uniune desavarsita. Spre exemplu, tehnica de respiratie simultana este chiar una de inceput. Astfel, se va realiza un schimb de energii.

Trebuie spus ca o concluzie rapida defineste masajul tantric ca fiind mai mult decat o activitate in doi. Este vorba despre o modalitate de a intari relatia, de a o consolida intr-un mod profund. Explorand intimitatea nu poti spune decat ca ai ajuns la un alt nivel in relatie.

De ce un masaj tantric

Pentru ca tot se spune ca luna februarie este luna iubirii, cu sarbatoarea imprumutata Sf. Valentin, cu cea autentica, Dragobetele, masajul tantric ar putea fi o idee mai mult decat potrivita de cadou. Iti vei surprinde partenerul, iar partea la fel de incantatoare este ca ambii veti de castigat dintr-o astfel de experienta. Iata 3 motive pentru care iti vei dori asta:

  • Masajul tantric este deosebit, complex, implica stimulare senzoriala complexa. Este mai mult decat orice alt tip de masaj, deci de preferat sa bifezi o astfel de sedinta.
  • Masajul tantric poate sa stimuleze viata intima sa o resusciteze sau in orice caz poate fi sarea si piperul. Stii acele momente cand simti ca te afunzi intr-un cotidian oribil, intr-o rutina din care iesi cu greu? Acum este momentul sa faci asta si ai si contextul potrivit care sa te ajute.
  • Dincolo de ce inseamna la propriu acest tip de masaj, relaxarea, eliberarea de stres si tensiune sunt aspecte implicite. Asadar, ambii parteneri vor avea o stare de bine din asta, ca dupa orice sesiune de masaj si stimulare a tuturor muschilor si simturilor.

Iti starneste interesul? Ai putea cauta mai departe unde poti programa o sesiune de masaj. O recomandare este masajclub.ro, acolo unde vei gasi de altfel si o varietate de optiuni ale masajelor din aceasta sfera. Indrazneste sa incerci mai mult decat de obicei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*