Beneficii de sanatate ale papadiei

Multi oameni cred ca papadia este doar o simpla buruiana de gradina, asta deoarece nu stiu despre importantele sale beneficii pe care le aduce sanatatii atunci cand este folosita asa cum trebuie. Frunzele si florile sale au proprietati de vindecare si nutritionale.

Papadia se regaseste in toata lumea, asadar toate lumea se poate bucura de frumusetea si de beneficiile de sanatate ale frunzelor de papadie. Papadia este adeseori folosita in salate si are mai multe proteine per portie decat chiar spanacul. Frunzele acestei plante sunt bogate in vitaminele A, C, E, K, B1, B2 si B6. Radacinile sale contin calciu, fier, potasiu, sulf, silicon, magneziu, clorofila si fosfor. Uite care sunt in mare principalele beneficii ale papadiei.

Tratarea afectiunilor pielii

Afectiunile pielii cauzate de bacterii si de infectiile cu microbi pot fi tratate cu lapte de papdie. Laptele acesta are proprietati germicidale, insecticidale  si fungice si este de asemenea  si foarte alcalin. Toate aceste lucruri transforma papdia intr-un tratament foarte bun impotriva pecinginei, a eczemelor si a mancarimilor.

Bun pentru diabet

Un alt beneficiu grozav de sanatate  al papadiei este acela ca stimuleaza pancreasul pentru a produce insulina. De vreme ce papadia este un diuretic natural, cauzeaza o urinare mai frecventa care ajuta la indepartarea excesului de zahar din corp si scade nivelul acumulat de zahar din rinichi, prevenind afectiunile renale la care cei mai multi diabetici sunt susceptibili.

Ajuta in lupta impotriva cancerului

Sistemele cele mai vechi din lume traitionale de medicina, inclusiv  cele native americane, arabesti sau chinezesti, stiu demult despre beneficiile de sanatate ale papadiei. Unul dintre cele mai importante beneficii este acela ca papdia  are efecte anti-cancer; ajuta la lupta impotriva cancerului la sani si de prostata.  Studiile au demonstrat faptul ca radacinile acestei plante au un impact foarte mare asupra celulelor canceroase care sunt rezistente la chimioterapie, fara a dauna celulelor sanatoase.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*