Barcute de plantat

Daca esti un pescar impatimit sau daca cel putin iti doresti sa duci pescuitul la un alt nivel, cu siguranta ai nevoie de o barcuta pentru nadit, cunoscuta si ca un navomodel de plantat. Stii deja ca in arta pescuitului trebuie sa investesti o gramada de timp si rabdare, lucruri care vor putea fi schimbate cu ajutorul unui navomodel de plantat. Un alt lucru demn de luat in calcul cand vine vorba de pescuit este si precizia cu care plantezi momeala, lucru garantat de catre o barcuta pentru plantat, chiar si pe conditii de vreme vitrege, pe ploaie sau pe vant.

Daca te-ai convins deja ca ai nevoie de un navomodel pentru plantat, trebuie sa te decizi de care anume ai nevoie si care se muleaza cel mai bine peste necesitatile tale. Un model foarte avantajos si practic de barcuta pentru nadit este si un navomodel delfin, vas ce aduce odata cu el si o serie de avantaje peste celelalte modele din clasa sa.

Un avantaj major al acestui model este faptul ca este echipat cu o telecomanda cu 6 canale care lucreaza pe o frecventa de 2,4 Ghz, lucru ce-i garanteaza o comportare buna si un raspuns prompt, in timp real, comenzilor date de catre utilizator. Dispune de o antena de dimensiuni reduse, iar antena externa lipseste, lucru ce elimina din start riscul de a se agata si de a se rupe. Modelul prezinta un grad de mobilitate sporit, iar transportul nadelor se face in siguranta, fara a fi trase prin apa.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*