Bani online- explozie de afaceri cu blog-uri

Traim in lumea moderna cand internetul face ravagii. Retelele de socializare inlocuiesc alte forme de comunicare, blog-urile devin „ceva la moda”. Se fac bani din asta? Cu siguranta insa nu din prima zi si fara efort.

Cum incepi? Cu o mica investitie, cu un blog insa nu e de ajuns. Ce scrii? Cand postezi? Exista atat de multe povesti de succes incat ai crede ca este o reteta si trebuie sa o urmezi. Si totusi sa fii creativ nu se gaseste la gram de vanzare iar norocul vine…cand vrea el.

Unii fac o afacere din asta, altii din placere si descopera mai tarziu eficienta in a scoate ceva bani. Cu siguranta ai citit si tu cateva, te-ai gandit sa incepi cu mult avant, ai stat poate  noapte, doua sa iti cauti inspiratia. E drept, inceputul e greu…dar daca e un blocaj din care nu poti iesi? Cum vei reusi sa faci bani din domeniul tau on-line daca tu nu ai idei sa incepi, determinare sa continui, pricepere sa faci si inspiratie sa scrii, sa vii cu idei, cu subiecte.

Te si vezi din nou scolar, cand cu frica in san ca nu ai invatat lectia vei fi ascultat. De unde si diferenta intre cei care au o vaga idee ce inseamna un blog si cei care cauta doar o sursa de venit, intre cei care au in sange, sutn pasionati si cei care incearca sa copieze ideea, ca doar x a reusit, eu de ce sa nu pot.

Trecand peste aceste etape de inceput pana la urma intervine si problema reusitei pe termen lung. Cum iti faci blog-ul cunoscut? Apelezi la platforme de socializare, la prieteni cu rugamintea sa „spuna” mai departe, intr-o forma sau alta.

Am vazut si cazuri fericite cand din simpla pasiune pentru scris sau impartasit a ununia care are vorbele la el si un dar care te capteaza s-a nascut o sursa de venit, daca nu principala. Insa nu toti ajung sa guste din acest succes.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*