Bancuri corporatiste

bancuri corporatiste
bancuri corporatiste

Pentru ca se apropie cele doua zile libere de la sfarsit de saptamana, cu pasi repezi, incepem deja sa ne facem planuri si sa ne bucuram de ceea ce am putea realiza in weekend pentru a ne relaxa, pentru a scapa de stresul cotidian.

Cum putem face acest lucru mai bine inca de pe acum, cand suntem inca la birou si ne dorim libertate si placere, decat prin niste bancuri bune, bancuri corporatiste, care ne pot aduce zambetul pe buze chiar daca suntem mai incercanati, mai somnorosi si mai putin bine dispusi.

Femeia de serviciu corporatista

Dupa ce da cu mopul femeia de serviciu corporatista se opreste intr-un colt al camerei si asteapta.
Trece un CEO.
– Ce asteptati?
– Feedback, maica, feedback!

Cu siguranta ca ai gustat acest banc bun si te-ai si amuzat macar un picut de imbinarea de termeni si tocmai pentru ca are loc in cadrul locului de munca, in care mai mult ca proobabil te afli si tu acum.

Cum poti sa excelezi la birou?

Pasul 1: Deschizi un Excel.
Pasul 2: Incepi sa excelezi.

 Un alt banc la fel de bun, poate chiar mai bun decat primul este si acesta. Chiar daca este putin mai scurt decat oricare alt banc pe care il cunosti deja, acesta este ideal de spus in cadrul unei pauze de relaxare sau chiar in cadrul unei sesiuni de munca, in care vreti sa va mai destindeti putin pentru a detaza atmosfera.

Fumatul in timpul orelor de program

Intra seful:
– V-am spus: in timpul lucrului nu se fumeaza!
Unul dintre muncitori, uitandu-se la sef:
– Dar cine lucreaza?

Un banc pus in aplicare foarte des in zilele noastre este acesta de mai sus, in care muncitorii mai mult isi iau pauza decat sa lucreze ceea ce au de lucrat, si pe deasupra mai sunt si destul de sinceri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*