Avantajele epilarii definitive

Epilarea definitiva este o modalitate de indepartare a firelor de par, foarte des folosita in ultima vreme, mai ales in Romania. Oamenii fac diferite greseli atunci cand considera ca epilarea este acelasi lucru cu depilarea. Ei bine, acest lucru nu este adevarat, pentru ca epilarea se refera la indepartarea parului de deasupra pielii in timp de depilarea de refera la incepartarea firului de par de la suprafata pielii.

Unul dintre cele mai bune aparate este cel cu SPL. Acest aparat este de ultima generatie si nu se gaseste chiar la orice salon de infrumusetare.  Epilarea deinitica se obtine prin distrugerea firelor de par afla la nivelul dermului, prin intermediul caldurii, la o temperatura de 70 de grade. De exemplu, www.epilaredefinitivasuceava.ro este solutia cea mai buna pentru ca detine singurul aparat din oras cu raze SPL.

In cazul epilarii definitive care are lumina pulsata, trebuie sa tinem cont de anumite caracteristici care fac diferenta intre aparaturi. Lungimea de unda, intensitatea, puterea, timpul de relaxare sau timpul de actiune sunt doar cateva dintre lucrurile imporante de care se tine cont in raport cu grosimea si textura firului de par.

Toate saloanele care fac epilare definitva tin cont de un anumit algoritm prin care respecta fiziologia cresterii firelor de par. Niciodata nu avem tooate firele de par la acelasi nivel pentru fiecare fir creste in ritmul sau. Epilarea definitiva are scopul de a distruge cu totul radacina  di cauza faptului ca firul de par nu comunica in mod direct cu radacina.

Chiar daca am dori sa ramanem fara absolut niciun fir de par, trebuie sa stim ca dupa ce se executa 6, 8, 10, sau 12 sedinte de epilare definitiva, tot vor ramane cateva fire de par, miniaturizate, care se vor vedea foarte greu, insa vor fi acolo.

Salon Michelle pune la dispozitie cea mai buna aparatura pentru epilare definitiva, si anume aceea cu SPL sau square pulse light. Datorita luminii pulsate, raza de lumina distruge folicul de par, lucrand cu o intensitate de 70 de Grade. Astfel, se produce distrugerea radacinii de [ar, salvand timpul in favoarea ta.

Avantajele acestor tehnici sunt acelea ca economisiti mult mai mult timp si sunteti mult mai frumoasa. Femeia trebuie sa fie ingrijita si mereu epilata. Din acest motiv, epilarea definitiva este salvarea. De exemplu, daca mergeti intr-un concediu la mare nu trebuie sa stati mereu cu aparatura de epilat sau depilat in mana. Faptul ca ati facut epilare definitva va face sa stati linistita o vreme destul de buna de timp.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*