Armonia in cuplu

armonie in cuplu
armonie in cuplu

Vrei ca totul sa fie cat mai bine si sa mearga ca pe roate in relatia voastra? Vrei ca legatura amoroasa dintre voi sa fie mereu condimentata si sa nu aiba parte de scartaieli si alunecusuri? Atunci cu siguranta trebuie sa faci ceva inca de la inceput. Sau nu trebuie sa faci, tocmai.

Cel mai bine este sa existe un anumit spatiu acordat de catre ambii parteneri unul celuilalt, asta inca de la inceputul relatiei de iubire. Daca toata ziua cei doi vor sta nas in nas, indiferent cat e de mare dragostea, la un moment dat tot se va ajunge la o ruptura sau la neintelegeri cauzate de catre unul dintre cei doi parteneri.

Fiecare individ in parte trebuie sa aiba spatiul lui personal si de o zona de confort si de relaxare numai a lui, in care sa se poata ascunde atunci cand simte nevoia sau atunci cand se simte sufocat in relatia cu celalalt.

Nu trebuie sa crezi ca in felul acesta iti vei pierde partenerul de viata pentru ca nu este deloc asa. Pe langa marea iubire si marea atractie care se afla intre ei, fiecare dintre cei doi iubiti trebuie sa aiba parte si de timpul sau, doar al sau sau de un spatiu doar al sau, in care sa se retraga atunci cand simte nevoia.

De asemenea, nici nu este nevoie ca cei doi iubiti sa se inteleaga perfect din toate punctele de vedere si nici sa aiba numai puncte comune sau pareri asemanatoare.

Este ok sa va intelegeti in ceea ce priveste mai multe lucruri legate de cuplu si de lucrurile ce va inconjoara, insa a fi mereu in perfect acord, intr-o stare de supusenie si de acord mai mereu, asta nu va duce altundeva decat la neplaceri si la prea mult bine si perfectiune in cuplu, ceea ce iarasi nu este un lucru benefic pentru nimeni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*