Aplicatii de mobil fascinante

aplicatii inteligente
aplicatii inteligente

Any.Do. Inceteaza a-ti mai face notite cu lucrurile pe care le ai de facut direct pe hartie. Cu aplicatia Any.Do, toate lucrurile de care trebuie sa te ocupi se afla chiar in mana ta, mai exact la dispozitia ta pe telefon. De fapt, trasatura „Moment” iti arata direct ce ar trebui sa faci pe loc sau in viitorul apropriat. Poti scapa in sfarsit de acel sentiment neplacut si deranjant  de atunci cand simti sa uiti sa faci ceva important, doar folosind aceasta aplicatie.

RunPee. Nimic nu este mai rau decat a pierde o parte majora dintr-un film pentru ca a trebuit sa te duci la baie, asta cand urmaresti asa ceva la televizor. Multumita aplicatiei RunPee, nu trebuie sa te mai ingrijorezi deloc in legatura cu acest lucru. Trebuie doar sa pornesti aplicatia atunci cand filmul incepe, sa spui ce film urmaresti si te va anunta de fiecare data cand ratezi ceva si ec anume s-a intamplat in acea scena.

Venmo. Fa plati sigure cu oricine iti doresti pe gratis cu aceasta aplicatie inteligenta. Poti de asemenea trimite cereri de plata de la aproape oricine. Rapid si simplu de folosit, aceasta aplicatie sigur va deveni in cel mai scurt timp aplicatia ta favorita.

Walk Up Alarm Clock. Te-ai saturat de dormitul peste timpul normal tot dand anulare si anulare din nou? Aceasta aplicatie iti va schimba viata. Odata ce va suna alarma, nu se va opri decat atunci cand vei fi facut cel putin 10 pasi. Poti ajusta numarul de pasi si pana la 100 daca iti doresti, astfel incat sa te asiguri ca va functiona indiferent de cat de adormit esti.

RadarScope. Dac chiar iti doresti sa vezi ce se intampla cu vremea, aceasta aplicatie iti va asigura cele mai bune si cele mai noi informatii legate de vremea din toata lumea, dar mai ales din zona ta. Daca vrei sa ciesti ceea ce spune cranicul de la meteo, asta se poate intampla. Daca esti un mare pasionat de vreme, aceasta aplicatie este in mod definitiv pentru tine.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*