Android si aplicatiile sale

aplicatii

aplicatiiAplicatiile sistemului de operare Android pentru smartphone-uri sunt att de utile si de practice, incat ne ajuta zi de zi si ne ofera posibilitatea sa ne distram, sa aflam informatii interesante si importante, sa editam poze, sa ascultam muzica, s jucam jocuri, dar si sa ne planificam excursiile si concediile sau sa citim ceva atunci cand avem chef.

Astrid

In mod normal, aceasta aplicatie este de fapt un fel de manager al lucurilor de facut. Activitatile tale zilnice pot fi organizate pe telefon direct, cu liste multiple si sarcini de verificat. Te poti chiar si sincroniza cu sarcinile Google si dispune de asemenea si de niste remindere tare funny. A fost votata drept aplicatia numarul 1 Productivitate de catre Android Network Awards.

WhisperCore

Aceasta aplicatie este inca in faza de beta. Ceea ce este cu adevarat unic legat de aceasta aplicatie este criptarea datelor, o masura de securitate nu atat de simplu de accesat pe un telefon cu Android. WhisperCore foloseste o criptare AES de 256 de biti si odata ce este instalata, userul poate introduce o fraza de acces pentru a genera cheia care va cripta toate fisierele de pe disk.

Exista si unele aplicatii ca instrumente media, pentru jocuri, harti si alte lucruri, aplicatiile amuzante provenind din aceasta categorie.

Pandora Radio

Una dintre cele mai populare aplicatii Android  dintre toate, Pandora ofera un radio personalizat pentru a asculta muzica direct de pe telefonul tau. Introdu numele artistului, piesei muzicale favorite sau a compozitorului tau favorit si aplicatia va crea o statie care sa iti puna muzica aceea si a altor artisti similari.

DoodleDroid

Pentru artistul din tine, aceasta aplicatie iti permite sa desenezi, pictezi, mazgalesti si schitezi cu ajutorul a 21 de pensule, impreuna cu efecte ca umplerea, umbrirea si functii ale editarii de baza  cum ar fi zoom-ul, redo si sharuirea.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*