Alegerile de culoare si calitate pentru vopsea

In momentul in care simti ca aspectul casei tale nu mai este la fel de expresiv si din punct de vedere estetic are nevoie de o schimbare primul lucru la care te vei gandi tine de vopsea. Sa schimbi culoarea care va da o noua aura intregului spatiu. Nimic mai simplu. Insa cand in mod concret vei cauta stilul care sa defineasca ceea ce iti doresti iti dai seama ca lucrurile se complica.

In primul rand tine de calitate. De vreme ce vei face o investitie trebuie ca totul sa merite. Mai cu seama pentru ca reprezinta un deranj general ai in vedere ca aceasta situatie sa nu se repete prea curand. Calitatea conteaza mai presus de orice caci acolo unde lipseste acest aspect foarte curand ti se va demonstra ca ai gresit. Cele mai frecvente cazuri sunt legate de urme pe pereti, de o culoare stearsa. Dar in conditiile in care vei urmari sa tii cont de aceste aspecte vei uita de grija prafului si a murdariei care se depune pe suprafete. Sau acolo unde la un moment dat se va necesita o stergere nu vei lua si un strat din culoarea varului.

In al doilea rand tine de trenduri si culori care sa se potriveasca cu interiorul, cu intreg conceptul unei cladiri, unei incaperi. Anul aceata verdele este cel care face senzatie. Si din punct de vedere estetic este o culoare placuta, iar daca ne gandim la partea terapeutica, la cromoterapia, verdele calmeaza, iti ofera o senzatie de liniste. Si ai de unde alege nuantele, in diferite tonuri. Sau poti merge pe un stil modern, pe gama de culori puternice daca asta reprezinta mediul de desfasurare. De impact sunt contrastele care atrag fara doar si poate si parca nici nu mai este necesara o tehnica anume caci instant contrastul face toata senzatia.

Fara sa fie pe o ultima treapta de interior atunci cand alegi o vopsea pentru interior si exterior de la Ideal Mix vei tine cont de instructiunile si modul de aplicare. Pentru ca se indica clar pentru anumite suprafete. Acolo unde zona este cu o umiditate crescuta trebuie sa ai in vedere acest aspect pentru alegerea vopselei. Asta pentru ca proprietatile acelui produs sa tina la distanta problemele de acest gen si pe termen lung sa fie de folos actiunea ta de schimbare a culorii de interior sau exterior.

Poate ca cel mai pretentios caz este cel legat de dorinta de a avea intregul spatiu de un alb imaculat. Pretentios pentru ca asta implica o grija absoluta pentru ca acel tip de vopsea sa fie cu o buna aderenta si in  final sa fie acel alb execeptional. Fara sa fie nevoie sa aplici multiple straturi pana cand incarci suprafata cu prea mult vopseaua de la Ideal Mix in varianta alba ofera o putere mare de acoperire si un grad de alb asa cum iti doresti. Dar fara sa insemne un strat foarte gros de vopsea si prin urmare o nevoie de material mult mai mare, cantitativ vorbind.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*