Alege câte un tablou de la Pictorul Fericit pentru fiecare membru al familiei

pictura pe numere

Cadourile oferite sunt o bucurie atât pentru cel care îl primește cât și pentru cel care îl oferă, pentru că vede bucuria de pe chipul celui drag. Într-o familie este foarte important respectul reciproc și aprecierea dovedită uneori, prin mici atenții. Pictorul Fericit este magazinul online de unde poți comanda câte un cadou pentru fiecare membru al familiei pentru o activitate inedită de familie la care puteți participa cu toții.

Tablourile pe numere sunt pentru toate vârstele și este o activitate care relaxează și în urma căreia poți avea rezultatul concret de care să te bucuri împreună cu familia. Acestea sunt o opțiune care deconectează adulții de la realitate și le permite să picteze chiar dacă nu au un talent înnăscut în această direcție. Totodată implică activ copiii într-o activitate interesantă, care le poate trezi interesul pentru pictură, mai ales datorită faptului că descoperă imaginea din spatele numerelor.

Câte un tablou pentru fiecare

Despre Pictorul Fericit și picturile pe numere poți afla dacă dai click aici pentru mai multe detalii. Important este faptul că sunt sute de modele disponibile, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari și tu le poți alege foarte simplu acum pentru că sunt așezate pe categorii.

Pentru ea poți alege oricare dintre tablourile cu flori printre care se enumeră The Summer Compass, Lilac Flowers, Day and Night și altele. Alegerea o poți face în funcție de preferințele ei în materie de culori sau pasiuni. Alături de acestea poți găsi și peisaje incredibile sau siluete de oameni în natură. Descoperă cu ajutorul Pictorul Fericit opțiunea potrivită pentru soția ta.

Pentru copil sau copii poți alege din categoria special destinată lor, unde gradul de dificultate este redus și imaginile sunt speciale pentru ei cu personaje animate sau obiecte de interes pentru ei cu mașinuțe sau păpuși.

Iar tu alegi din categoria “pentru el” pictura care te reprezintă cel mai bine. Poate cele multicolore te reprezintă sau poate preferi variantele cu diverse animale. Papa Bear poate îți face cu ochiul. Dacă ești o fire romantică, îi poți picta ei tabloul Us 2 and an Umbrella  pe care să o agățați mai apoi în dormitor pe perete.

Variante sunt multe și poți beneficia chiar de transport gratuit dacă depășești suma de 99 lei. Comandă și alte accesorii pentru pictură tot de aici, dacă pasiunea pentru această formă de exprimare crește și devine activitatea voastră preferată de a petrece timpul împreună. Accesează site-ul și descoperă toate imaginile colorate și care au o semnificație aparte. Comandă și pictează în momente de relaxare.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*