Alaptatul, beneficii si beneficiari

A alapta se spune ca este printre drepturile unui nou nascut. Cu un plus pentru formarea imunitatii celui mic, cu un plus in hranire si dezvoltare armonioasa nimic nu se compara cu laptele matern cand vine vorba de nutritita celor mici. Insa cine spune ca numai cei mici  pot beneficia de un astfel de tratament?

China are un nou trend, acela de a angaja mame care pot alapta. Si nu este vorba de a alapta un copil ci de a oferi o sursa de lapte matern pentru cei mari. Suna ciudat insa exista deja o intreaga industrie in acest sens dat fiind ca se fac recrutari pentru astfel de posturi. Mame care fie vor sa incheie perioada de alaptare pentru propriul copil, mame care si-au pierdut bebelusii, cazurile difera insa indiferent de acest aspect se doreste ca alaptatul sa se indrepte catre cei mari. Asta inseamna sa fie intretinuta in casa pentru a oferi „meniu” la discretie.

Cine ar consuma lapte matern? Bogatii din China sunt cei care au dat tonul unei astfel de practici, laptele matern fiind cunoscut pentru proprietatile sale, cel care ajuta la imunitate, care revigoreaza intreg organismul. Rau nu are de ce sa faca caci stim ca in cazul celor mici este exact aportul de vitamine in hrana de care are nevoie un copil in crestere pentru a se putea dezvolta cum trebuie. Si cum totul vine natural aceasta metoda combate alte tipuri de tratament pentru o viata sanatoasa, ceea ce bogatii isi doresc.

Dispusi sa plateasca sume considerabile pentru asta se pare ca peste 2000 de dolari este oferta pe piata. Si cum asta reprezinta de 4 ori venitul mediu in China cu siguranta se vor gasi si doritoare care sa ocupe postul, cele care se fie mame pentru adulti.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*