Afacerea anului – cum se economisesti sume consistente de bani atunci cand faci revizii auto?

Daca esti sofer stii mai bine ca oricine ce costuri implica o revizie auto. De asemenea, chiar daca schimbi o simpla si aparent neinsemnata componenta, tot inseamna mult daca nu aveai acest lucru in plan.

In 2021 iti vin in ajutor cu noi idei prin care poti economisi sume importante de bani. Astazi vreau sa iti vorbesc de metoda prin care poti face economie la bani atunci cand trebuie sa schimbi anumite piese ale masinii. Hai sa vorbim mai pe larg despre Wolcar, propunerea mea pentru tine.

 

Ai incredere in centrele de dezmembrari auto!

Nu mai crede tot ce spun cei din jur – centrele de dezmembrari auto sunt de incredere. Stiai ca Wolcar, un astfel de centru cu sediul in Malu Mare, Craiova, iti ofera garantie pentru fiecare piesa? Primesti si factura, deci totul se desfasoara asa cum este normal sa se desfasoare.

De ce sa ai incredere in Wolcar? De fapt, de ce sa ai incredere in general intr-un centru de dezmembrari? Gandeste-te ca de aici poti achizitiona piese auto originale, iar daca esti norocos, unele dintre ele nici nu vor prezenta semne de uzura.

Prin centrele de dezmembrari auto faci economii insemnate la bani. Achizitionezi de aici aceleasi piese auto pe care le-ai putea achizitiona din oricare magazin de specialitate, insa diferenta o  face pretul, vizibil mai mic. Acceseaza vw-dezmembrari.ro pentru si mai multe detalii cu privire la piesele disponibile.

 

Nu trebuie sa te deplasezi pana in Craiova – Wolcar livreaza piesele oriunde in tara!

Wolcar este centrul de dezmembrari auto pe care ti-l recomand si pentru faptul ca livreaza piesele auto oriunde in tara. Asta inseamna ca nu trebuie sa te deplasezi pana in Craiova pentru a le ridica. Ce poate fi mai in avantajul tau decat livrarea direct la tine acasa? Adio bani irositi pe drum – platesti doar transportul si pretul pieselor auto achizitionate.

Livrarea este rapida, in maxim 2 zile lucratoare, iar in cazul in care vrei sa faci retur din motive intemeiate, primesti banii inapoi. Fii sigur de calitatea pieselor auto de la vw-dezmembrari.ro caci sunt atent testate inainte pe bancul de lucru.

Daca alegi Wolcar ca centru de dezmembrari auto de la care sa achizitionezi piese auto, sa stii ca gasesti aici piese pentru BMW, Porsche, Ford, Seat, VW, Audi, Mercedes, Mini si bineinteles Seat.

 

Arunca chiar acum o privire pe vw-dezmembrari.ro si verifica disponibilitatea pieselor auto de interes pentru tine. Iti las aici si datele de contact ale personalului daca ai nevoie de si mai multe detalii:

Strada Bechetului, Nr. 5, Malu Mare, Craiova

0768 912 489

wolcar@yahoo.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*