Adoptia la distanta

Desi suna poate ciudat pentru unii a adopta un copil la distanta nu este poate clasica varianta insa poate ajuta ca cei mai putin norcosi in viata sa beneficieze de un ajutor financiar si nu numai de la tine.

Cum functioneaza sistemul? Luand contact cu orfelinatele din strainatate, de unde vrei exact sa faci aceasta adoptie ca si in varianta clasica tu alegi ceea ce te impresioneaza mai mult, pe acel copil pe care il poti face mai fericit. Desigur ca vizita este necesara, desigur ca pana la un moment dat se aseamana cu varianta clasica de adoptie.

De ce nu o simpla donatie, una pe termen lung si o adoptie la distanta? Beneficiile unei astfel de metode depaseste dorinta ta de a ajuta caci vine in ajutorul acelui copil din toate punctele de vedere. Poate e si o forma care sa te tina legat de promisiune. Si ca tot vorbeam de benificii copilul va fi cel norcos. Il lasi in mediul lui, nu il separi de familie si tot ceea ce a avut in jurul lui pana acum dar aduci un plus de confort, de stil de viata, de posibilitati din toate punctele de vedere pentru ca pe viitor cresterea lui sa fie una buna.

Astfel de cazuri le-am auzit frecvent in randul vedetelor si desi s-a tot speculat ca ar fi vorba doar de o noua metoda de a face publicitate, o strategie de marketing iata ca dincolo de aceste lucruri- adevarate sau nu- se poate ajuta real un copil dintr-o tara subdezvoltata de a i se da o sansa la o viata mai buna.

Desigur ca adoptia la distanta implica costuri insa in unele cazuri acest lucru este fara insemnatate. Pana la urma acesta este un criteriu al decizie tale de la bun inceput. Iar acum ramane ca destinul unui copil fara noroc si viata buna sa fie in mainile tale

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*