Adevaruri despre nunta ta

adevaruri nunta
adevaruri nunta

In ziua nuntii tale se vor intampla de toate, de la lucruri bune la lucruri mai rele, dar vor fi si lucruri care sa te surprinda foarte frumos si care sa iti aduca nbucurie in suflet. Vei fi obosit, stresat, ingrijorat, nervos, emotionat, dar si bucuros ca ai trecut prin asa ceva. Nunta este un pas important in viata unui om si tot ceea ce tine de organizarea acesteia nu numai ca este stresant si pe fuga oarecum, dar si emotionant si imbucurator.

Unii oameni te vor dezamagi, se vor comporta urat sau ii vor deranja pe ceilalti invitati de la nunta, insa altii te vor suprinde in mod placut, pentru ca exista si momente mai frumoase la nunta, cele mai multe dintre ele. Alti oameni la care te-ai fi asteptat sa se comporte mai urat, te vor suprinde prin faptul ca se vor comporta frumos si vor fi linistiti.

Vei putea delimita cine a putut sa-si lase la o parte mandria si orgoliul si sa te faca fericit in ziua nuntii si vei vedea de asemenea si cine este la fel de uracios si egocentrist si va dori sa fie in centrul atentiei chiar si in momentul in care toata atentia trebuie sa fie indreptata doar asupra ta. Cei care nu vor putea face lucrurile sa fie acceptabile, te vor dezamagi, insa cei care vor putea face acest lucru, te vor incanta si te vor face sa zambesti.

In ziua nuntii tale vei si plange. Este ceva aproape garantat ca vei plange la propria nunta si este aproape garantat ca acelea vor fi lacrimi de fericire. Vei fi inconjurat de prieteni, de familie, si de persoane apropiate tie si care te iubesc, toate atunci cand te vei casatori cu persoana pe care o iubesti si aceasta este cea mai buna reteta pentru cateva lacrimi de fericire.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*