Activitati sanatoase

Alergari

AlergariLa urma urmei, cine vrea sa se gandeasca sa se urce pe aceste masinarii de la sala de gimnastica pentru 30 de minute, pentru a scapa de greutate? Sau chiar mai mult, sa faca genoflexiuni acasa. Daca pierderea greutatii a devenit o pacoste, trebuie sa-ti regandesti strategia.

Vei fi bucuros sa descoperi ca nu trebuie sa mergi la sala pentru a pierde greutate si sa ai corpul pe care il vrei. O sa iti prezint cateva activitati simple ce te va ajuta sa fii sanatos in timp ce ai o explozie.

Joaca sporturi de grup. O idee de a pierde greutate prin modalitatea distractiva este sa joci sporturi de grup. Urmatoarea data, in loc sa te chinui sa mergi la sala si sa folosesti masinarii, verifica centrul de recreatie din zona ta.

Incepe sa joci fotbal, softball, volei, tenis sau baschet. Cu aceste activitati, vei arde calorii, in timp ce te simti bine.

Incearca un exercitiu de grup, cum este yoga, ciclismul reactie sau aerobic. Merg la un astfel de exercitiu in fiecare dimineata, fiindca sunt motivat de instructor si iubesc energia pe care mi-o ofera.

Mergi la o plimbare cu prietenii. O alta modalitate buna pentru a deveni activ si sa-ti imbunatatesti sanatatea este sa incepi sa mergi cu prietenii. Intalneste-te cu ei in timpul saptamanii pentru a participa la plimbari impreuna, fie dimineata inainte ca ziua ta sa incepa, in timpul pranzului, sau in dupa amiaza dupa munca.

Programeaza-ti plimbarile in timpul zilei ca si timp social. In timp ce te plimbi, stai putin sa vorbesti cu cei din jurul tau. Astfel pare o experienta sociala mai mult decat un exercitiu.

Creierele noastre au evoluat cand oamenii au obisnuit sa mearga 12 mile pe zi. Acest lucru inseamna ca pentru a avea putere a creierului maxima, trebuie sa te misti. O modalitate sa faci aceste lucru este sa te plimbi, sau sa mergi la jogging cu cineva. Este intotdeauna un timp de calitate petrecut cu cineva.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*