Activitati pentru vacanta: pictura pe numere pentru copii

 Vacanta reprezinta perioada de relaxare totala pentru copiii de toate varstele, fie ca sunt ei la varsta de gradinita sau scoala. Desi au tot fost intr-o continua vacanta inca din luna martie, de cand s-a declarat starea de urgenta si toate gradinitele si scolile au fost inchise, abia din iunie se poate spune ca au intrat cu adevarat in vacanta.

Cu siguranta ca cel mai important lucru pentru ei este sa petreaca de acum inainte cat mai mult timp afara, in parcuri. Insa nu ar trebui sa ignoram faptul ca pandemia inca nu a luat sfarsit, iar pericolul ne paste la tot coltul.

Asadar, activitatile facute in casa impreuna cu cei mici raman prioritare. Din dorinta de a-i tine pe acestia departe de tot ce inseamna tehnologie (smartphone, tableta, laptop, pc etc.), parintii cauta fel si fel de variante cu ajutorul carora sa reuseasca sa le capteze atentia si sa le trezeasca interesul si spiritul creativ.

In acest sens, parintii au acum o solutie: pictura pe numere. Despre ce este vorba mai exact? Pictura pe numere este o activitate creativa pe care parintii o pot pune la dispozitia copiilor sau pe care o pot face impreuna cu acestia.

 

Deco-perete.ro – universul picturilor pe numere pentru toata familia

In cadrul magazinului online  https://www.deco-perete.ro/ regasiti o intreaga colectie de picturi pe numere, destinate atat adultilor, cat si copiilor. Ce contine un pachet? Fiecare pictura pe numere are in pachet panza de pictura intinsa pe sasiu, cu portiunile delimitate de colorat, doua pensule de dimensiuni diferite cu ajutorul carora sa puteti picta, un set de acuarele acrilice ce contin culorile de care aveti nevoie pentru a realiza pictura si modelul colorat pentru a vedea cum trebui sa arate rezultatul final.

In ceea ce priveste seturile de pictura pe numere destinate copiilor, magazinul anterior mentionat a pregatit cateva modele special adaptate pentru copii. Vorbim aici de modele vesele, cu tematica adaptata varstei si unde jocurile cromatice fac deliciul oricarui copil. Parintii pot alege dintre diverse variante potrivite pentru baietei sau fetite, dintre care amintim: Ocean Animals, Colourful Unicorn, Forest Animals, Robots, Four Seasons si multe altele.

Aceasta activitate va capta cu siguranta atentia copiilor inca de la primele atingeri de pensula, facandu-i pe acestia din ce in ce mai interesati sa termine pictura pentru a ajunge la rezultatul final. Prin pictura pe numere, copiii isi dezvolta creativitatea, atractia fata de arta in general, spiritul de observatie, indemanarea si capacitatea de a se concentra.

Pictura pe numere pentru copii reprezinta un mod de a-si petrece timpul liber departe de factorii daunatori din tehnologia moderna. Parintii interesati sunt invitati sa descopere seturile disponibile in cadrul magazinului Deco-Perete, accesand site-ul oficial al acestuia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*