Accesoriile care iti completeaza tinuta si iti complimenteaza frumusetea

Femeile au intotdeauna pretentii de la imaginea de sine caci asta le face sa aibe incredere in ele, sa descopere puterea feminitatii si sa aduca un plus in starea de spirit. Si o prezenta placuta este desigur nu numai ceea ce orice femeie isi doreste insa si ceea ce barbatii admira. Cu accesoriile care sunt intotdeauna un plus adus intregii tinute pentru fiecare zi exista ceva care sa reprezinte in totalitate ceea ce esti. Esti ceea ce porti si asta aduce cu sine o atentie deosebita in alegerea bijuteriilor. O categorie de maxim interes este cea de bijuterii de tip handmade. Pentru ca pasiunea, rabdarea cu care sunt lucrate reprezinta o mica parte care contribuie la interesul tau pentru astfel de accesorii exista si o diversitate de tipuri care aduce o placere in shoppingul pentru astfel de bijuterii.

Uneori si pretul face o diferenta pentru ca punand accent pe simplitate se dedica si celor care nu isi permit sa investeasca prea mult in bijuterii cu pietre pretioase si din metale scumpe, mai cu seama pentru ca la fiecare tinuta iti doresti o completare ca la carte. Insa totodata fiind practice si asortandu-se la orice stil sunt o alternativa greu de refuzat. Popularitatea lor vine si cu partea unica de design. Bijuteriile de tip handmade sunt rar lucrate la fel si asta si pentru ca diversitatea este cu mult mai apreciata, pentru ca cea care le poarta doreste unicitate.

Printre cele mai des alese bijuterii de acect fel se regasesc cele din margele. Fie sobre, fie o imitatie a clasicului, a elegantei perlelor, fie excentrice si de club. Cele uni pot fi combinate atat de usor cu alte tipuri si culori iar cele care se bazeaza pe un contrast reprezinta una din posibiltatile stilului care sa te scoata din banal, sa aduca acel plus, sa te faca remarcata, o pata de culoare la imaginea de ansamblu. Un colier care subtil dezvaluie margelele ca si design, care sa accentueze linia gatului este un mic truc care sa te ajute sa iti pui in evidenta trasaturile.

Ce stil sa alegi? Este impropriu sa te gandesti ca bijuteriile handmade sunt simple si sugereaza putin, ca vei putea alege doar intre stilul simplu si cel putin sofisticat. Gama larga de astfel de produse iti aduce o noua expresie cu fiecare tip de bijuteri incadrat intr-o astfel de categorie. Poate fi vorba de stilul rustic, al banutilor, margele de culori pamantii; stilul modern in tonuri calde si pastelate, margele in diferite forme de la scoica la rotund sau ovla; supradimensionate, cu randuri elastice de margele, cu practicul de a le purta sunt bijuterii care ar flata atat o tanara adolescenta cat si o persoana matura.

Nu in ultimul rand bijuteriile handmade merg dincolo de frumusete si sunt indicate si ca alternative pentru cele care dezvolta alergii la bijuteriile din metale. Cu maiestria lucrului, cu priceperea in a combina estetic culorile si formele bijuteriile de tip handmade sunt o frumusete aparte. Te flateaza cand le privesti, te captiveaza inca de la bun inceput si acelasi efect de admiratie va fi cand le vei purta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*