Accentuarea profilului tau de LinkedIn

In doar o saptamana, am reusit sa imi cresc numarul de oameni care imi vizualizeaza profilul de LinkedIn cu 425%. Si ceea ce este si mai fain de atat, mai multe vizualizari inseamna mai multe oportunitati de joburi, mai multe legaturi si mai multa vizibilitate in industria in care ma aflu. Stii ce mai este la fel de fain? Singurul lucru pe care l-am facut diferit in aceste 7 zile a fost sa incep si sa particip la cateva discutii de grup.

Acum ca am descoperit cat de benefic poate fi acest lucru, de a fi un contributor activ, fac din asta scopul meu- de a participa in cat mai multe discutii de grup cel putin o data pe saptamana. Uite cum ai putea face si tu la fel, astfel incat sa iti faci profilul de LinkedIn mult mai vizibil.

Daca esti deja un membru al catorva grupuri relevante pentru industria, profesia sau interesele tale, este grozav. Daca nu, hai sa facem ceva in privinta acestui lucru. Mergi la caseta de cautare din capatul de sus al paginii si introdu cateva cuvinte cheie. Daca esti un strateg de continut, incearca atunci „strategie de continut”, „content marketing”, „solutii de continut creativ” si alti asemenea termeni.

Daca te pricepi si este domeniul tau in stocarea de tip cloud, incearca sa tastezi „cloud computing”, „stocare in cloud”, „servicii cloud” sau „stocarea in cloud si virtualizare”. Apoi, in casuta din stanga, da click pe „Grupuri” pentru a-ti filtra rezultatele. Poti face de asemenea si o cautare goala si lasa LinkedIn-ul sa-ti arate grupurile pe care le considera cele mai relevante pentru tine.

Grupurile variaza de la domeniul larg si pana la domenii ultra speciffice si fiecare isi are meritele sale, insa nu te limita la o singura dimensiune. Daca o iei de la capat, alatura-te unui mic grup de mai putin de 100 de membri, unui grup mediu de mai putin de 1000 de membri si unui grup mare de undeva intre 1000 si 100000 de membri. Aceasta strategie te face sa pari un peste mare intr-o balta mica, un peste mediu intr-o balta medie si un peste mic intr-o balta mare.

Sursa: Mashable

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*