5 lucruri care ar putea sa te ucida mai repede decat un atac terorist

Avand in vedere toate atacurile teroriste care au avut loc la nivel mondial, nu e de mirare ca oamenii incep sa prinda din ce in ce mai multa frica fata de organizatiile care promoveaza teroarea. ISIS este cea mai mare grupare terorista din lume, iar potrivit analizelor efectuate de catre New American Foundation, teroarea islamica si atacurile teroriste din Statele Unite au condus la moartea a 45 de oameni de la 9/11. Luand in considerare ca teroarea islamica a ucis sute de persoane in toata lumea, se pare ca exista mai multe aspecte de care ar trebui sa ne temem.

Lucruri care ar putea sa ucida

  1. Televiziunea: Exista studii care au demonstrat deja ca TV-ul este cauza numarul unu de decese in randul americanilor. Astfel, cei care se uita la TV mai multe ore pe zi sunt mai predispusi de a muri din aceasta cauza. De ce? Rata deceselor de a muri strivit de un TV este de 55 de ori mai mare decat sa fii omorat de grupul islamic.
  2. Focurile de artificii: potrivit Consumer Product Safety Commission, sarbatorirea zilei de 4 iulie ar putea fi la fel de fatala ca si atacurile teroristilor. Organizatia raporteaza ca o medie de 7.1 decese se inregistreaza anual, din cauza emisiilor si noxelor eliberate de aceste artificii.
  3. Ascensor: In timp ce frica fata de lifturi a crescut destul de mult in randul oamenilor din intreaga lume, o astfel de teama chiar are si o justificare. Potrivit oficialitatilor, se pare ca lifturile sunt responsabile pentru decesele a 27 de americani in fiecare an.
  4. Fulgere: Adesea auzim expresia: „sunt sanse mai mari sa ne fulgere decat sa castigam la LOTO”, si chiar asa si este. Insa, in urma unui raport, se pare ca decesele cauzate de fulgere sunt de 15 ori mai dese decat cele inregistrare din cauza unui atac terorist.
  5. Accidentele de masina: Probabil cauza numarul unu in randul deceselor de la nivel mondial, este un aspect care ucide mult mai multi oameni decat o face terorismul.

Fanaticii musulmani sunt intr-adevar periculosi, insa nu putem trai tot timpul cu frica ca putem fi atacati oricand de o actiune terorista. Exista o multime de lucruri care pot sa ne ucida mai repede, asa ca nu putem schimba fiecare element din viata noastra, ci doar sa ne adaptam.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*